Rëndësia

e rënies

në peshë

Kur mendohet për humbje peshe, shpesh është një peshë trupore "ideale" në mendje ose një qëllim përfundimtar për rënie të peshës.

Obeziteti është një nga sëmundjet më të përhapura dhe kronike që kanë nevojë për trajtim dhe parandalim mjekësor sistematik.